Politseinikud tagusid rannas vutti

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu rannas võtsid rannajalgpallis mõõtu kolme riigi politseinikud.
Pärnu rannas võtsid rannajalgpallis mõõtu kolme riigi politseinikud. Foto: Lääne politseiprefektuur

Eile kohtusid Pärnus rannajalgpallis kolme riigi politseinike võistkonnad, et selgitada välja parim meeskond.


Lääne politseiprefektuuri koostöö nii põhja- kui ka lõunanaabritega ei tähenda ainuüksi tööalast suhtlemist, seekord sporditi üheskoos ja nauditi imelist rannailma. Kohtusid Lääne-Soome lääni politsei, Lääne politseiprefektuuri ja Läti Vabariigi Limbaži rajooni politseiosakonna meeskonnad.



Kõik oli nii nagu päris ja peab: normaalmõõtmetega väljak, professionaalne kohtunik, mäng kehtivate reeglite järgi ja võidujanus meeskonnad. Oma parima panuse andis ilmataatki ning pakkus tõelist rannailma.



Mängud kulgesid üsna tasavägiselt, kuid nii nagu iga turniiri käigus, nii ka nüüd, selgitati välja paremusjärjestus.



Kolmanda kohaga pidid leppima lõunanaabrid, teisel kohal lõpetasid põhjanaabrid ning võõrustajate osaks sai võidurõõm. Lääne politseiprefektuuri võistkond oli komplekteeritud politseinike jalgpalliklubi Westerly baasil.



Võidukasse meeskonda kuulusid mängijatena Raimo Kimmel, Rasmus Ots, Vardo Schneider, Arno Tõruke, Viktor Tkatšenko, Einar Elbing ja Tarmo Raud ning väravat kaitses Ago Kärtmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles