Valicecari rannavutimeeskond kaotas dramaatilises karikafinaalis

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannajalgpalli väljak.
Rannajalgpalli väljak. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu Valicecari rannajalgpallimeeskond pääses Eesti karikavõistlustel finaali, kuid vandus seal 3:4 alla S. C. Real/Triobeti võistkonnale.


Karikafinaal oli ülimalt pingeline ja skandaalnegi, kui S. C. Real/Triobet asus küll  4:2 juhtima, kuid Valicecar Pärnu suutis viis minutit enne mängu lõppu kaotusseisu vähendada, vahendas rannajalgpalliportaal rannajalgpall.ee.



Kui mängida oli veel vaid minut aega, takistati Valicecari mängijat vea hinnaga ja paljud ootasid sellest olukorrast penaltit, kuid kohtunik nägi, et viga tehti penaltialast väljaspool.



Mängu skandaalseim hetk tuli järgnevast karistuslöögist, kui Valicecari mängija Kazak asus lööki sooritama ja S. C. Reali väravavaht Kiho spurtis löögile vastu, jõudes löögile ette lausa meetri peale, blokeerides selle. Kohtunik lasi mängul jätkuda, mis tekitas väljakul tõelise kaose, kui Valicecar Pärnu mängijad protestiks väljakule jooksid ja uut karistuslööki nõudsid.



Peakohtunik Ago Kärtmann jäi ka peale pikki vaidlusi oma otsusele kindlaks ja karistuslöök kordamisele ei läinud. Mäng sai jätkuda, kuid mänguseisu see enam ei muutnud ja dramaatilise finaali oli võitnud S. C. Real/Triobet.



Veerandfinaalis alistas Valicecar 5:2 A&A Kinnisvara/AEGi ja poolfinaalis 4:3 Varletoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles