Pärnu-Stockholmi liinil lendas suvel 980 reisijat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu lennujaam.
Pärnu lennujaam. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Koostöös Pärnu spaadega tegutsenud Estonian Airi hooajaline Pärnu-Stockholmi lennuliin teenindas käigusoleku ajal 30. aprillist 23. augustini kokku 980 reisijat.


Estonian Airi pressiesindaja Ilona Eskelinen rääkis BNSile, et ilma koostööta Tervise sanatooriumi ning Strand spaa- ja konverentsihotelliga poleks lennuliini avamine ja käigushoidmine kõne alla tulnud.



Lennufirma on tema sõnul Pärnu-Stockholmi lennuliini seniste tulemustega rahul.



"Järgmise aasta plaanid sõltuvad suurel määral koostööpartnerite soovidest ja valmisolekust, samuti Pärnu lennuvälja edasisest saatusest," ütles Eskelinen vastuseks küsimusele, kas hooajaline lennuliin on kavas avada ka tuleval aastal.



Lennuliini käigusoleku esimestel kuudel toimusid lennud Pärnu ja Stockholmi vahel kaks korda nädalas neljapäeviti ja pühapäeviti, pärast 2. juulit kavandatult ainult pühapäeviti, lausus Eskelinen.



Hooajalist lennuliini teenindasid 33kohalised Saab 340 tüüpi lennukid. Liini peamiseks sihtgrupiks olid tema sõnul Skandinaavia maade turistid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles