Taaskasutuslaadal koguti ohtralt annetusi

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nooruse maja.
Nooruse maja. Foto: Urmas Luik

Läinud reedel Pärnus Nooruse majas koolikauba ja lasterõivaste taaskasutuslaadal “Kapid korda” kauples ligi 50 müüjat ning toimetulekuraskustes peredele koguti rõivaid, jalatseid ja muud kraami kastide viisi. Osalenute sõnutsi oli enamik kaupa aus ja hea hinnaga, vaid ostjate huvi võinuks suurem olla.


Ürituse korraldanud MTÜ Helmi juhatuse esinaise Krista Nõmme väitel on osa rõivaist ja jalanõudest juba abivajajateni jõudnud. “Tahaks tänada kõiki lahkeid annetajaid,” ütles Nõmm. “Hea on tõdeda, et inimesed tahavad aidata. Niisugune ostu-müügiüritus võiks olla iga-aastane traditsioon ja kasutatud asjadega kauplemiseks Pärnus olla oma kindel koht. Taaskasutus on elustiil ja vajab harjumist, Tallinnas-Tartus on kirbuturu tüüpi üritused juba päris populaarsed.”



MTÜ Helmi püüab jätkuvalt vahendada infot mitmesuguse abi annetajate ja selle vajajate vahel. Telefonil 515 8425 või meilitsi krista.nomm@pindi.ee võib teada anda nii annetussoovist kui peredest, kes abi vajaksid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles