Päästekeskus ja piirivalve sõlmisid koostöökokkuleppe

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Täna allkirjastasid Lääne-Eesti päästekeskuse direktor Ivar Kaldasaun ja Lääne piirivalvepiirkonna ülem Mati Terve koostöökokkuleppe, et tõhustada ametkondadevahelist koostööd otsingu- ja päästetööde korraldamisel Lääne-Eesti maakondades.


Lääne-Eesti päästekeskuse direktori Ivar Kaldasauna sõnul on ametkondade ülesanded ja tegevused muutunud aja jooksul mitmekülgsemaks ja keerukamaks. Sõlmitud koostöölepe aitab luua parema koostöö terviklahenduse.



Lääne piirivalvepiirkonna ülema Mati Terve ütlust mööda annab täna allkirjastatud koostöökokkulepe olulise panuse inimelude päästmise, meresõiduohutuse ja merekeskkonna kaitse korraldamiseks Lääne-Eesti piirkonnas ning aitab efektiivsemalt kasutada ressursse otsingu- ja päästetööde korraldamisel. Samuti annab võimaluse teadmiste ja oskuste parendamisele.



Koostöökokkuleppes on määratletud, millised on pääste ja piirivalve koostöö valdkonnad ja osaliste tegevused, milline on koostöö sündmuskohal, kuidas on korraldatud asutustevaheline teabevahetus, ennetustöö, ühised koolitused, õppused jpm.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles