Pärnu kontserdimaja lubab põnevat hooaega

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kontserdimaja.
Pärnu kontserdimaja. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu kontserdimaja hooaeg tuleb huvitav ja kirev, sest kontsertide kõrval saavad pärnakad näha nii Estonia, Vanemuise kui nuku- ja noorsooteatri lavastusi.


Pärnu kontserdimaja direktor Marika Pärk ütles ETV hommikuprogrammi uudistele, et Vanemuise esituses saab üsna pea näha balletti "Kevade" ja veebruaris rahvusooperi Estonia ettekandes "Minu veetlevat leedit" ning balletti. Nukuteater toob Pärnusse "Jussikese seitse sõpra", mis märtsis kõiki pisikesi vaatajaid peaks rõõmustama.
 
Pärk ütles, et pärnaka kultuurihuvi pole kadunud. "Sooduskampaania näitas, et meie püsiklient ei ole meid unustanud ning publiku poole pealt küll tagasilööki ei ole. Ka kõik teised kontserdikorraldajad, kes on olnud meie toredad koostööpartnerid, on uut julgust saanud ja usinalt broneerivad saali põnevateks projektideks," ütles Pärk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles