Pärnu parkimismaja valmimine lükkub taas edasi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parkimismaja.
Parkimismaja. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus lükkas Pärnu kesklinnas asuva parkimismaja valmimise tähtaja järgmise aasta 10. veebruarile.


Pärnu linnavalitsuse teatel anti tänasel istungil nõusolek hoonestusõiguse seadmise lepingu muutmiseks ja leppetrahvi mitterakendamiseks.



Muudatused näevad ette, et parkimismaja tuleb püstitada hiljemalt 1. veebruariks 2010. Kui hoonestaja ei ole kohustust nimetatud kuupäevaks täitnud, on linnavalitsusel õigus nõuda leppetrahve.



Pärnu linn sõlmis hoonestusõiguse seadmise lepingu parkimismaja rajaja OÜ Win Marketsiga 2006. aasta juuni lõpus ja algse kava järgi oleks parkimismaja pidanud valmima juba eelmise aasta lõpul.



Mullu sügisel lükati linna ja arendaja kokkuleppel valmimise tähtaeg selle aasta maikuusse.



Parkimismaja rajaja OÜ Win Markets süüdistas augustis ehituse venimises Isamaa ja Res Publica Liitu (IRL) ning IRLiga seotud konkurenti Port Arturit.



Parkimismaja ehituse seiskumise üks suur põhjus on parkimismaja ümber käivad kohtuvaidlused, rääkis Win Marketsi esindajana Indrek Peedo toona.



Pärnu linnavolikogu kinnitas parkimismaja detailplaneeringu tänavu 18. juunil. Selle vaidlustas Peedo sõnul kohe IRLi kuuluv poliitik ja volikogu liige Raul Sarandi.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles