Pokkeriturniiril võib võita pokkerilaua

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2 Paari pokkerilaud ja pokkerikohver.
2 Paari pokkerilaud ja pokkerikohver. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnus Vana turu kõrval asuv meelelahutusbaar 2 Paari alustab sel reedel kaheksa nädalat vältava sõprade pokkeriturniiriga, kuhu oodatakse osalema neljaliikmelisi võistkondi.


2 Paari juhataja Regina Gololobi teatel mängitakse turniiril praegu maailma populaarseimat pokkerimängu "Texas Holdem".

Turniirile oodatakse osalema kõiki inimesi, kes soovivad muuta oma sügisõhtud põnevamaks.

"Sõprade pokkeriturniir on kõigile mängijatele tasuta ja võitjad teenivad mõnusaid auhindu," rääkis Gololob. "Peale teiste auhindade on peaauhinnaks turniiri võitnud sõpradele pokkerilaud ja pokkerikohver. Soovi korral õpetame algajatele "Texas Holdemi" reegleid, seega saavad turniirist osa võtta algajadki."

Sõprade pokkeriturniir algab 2 Paaris sel reedel, 18. septembril ja kestab igal reedel kuni 6. novembrini kokku 8 nädalat. Kõik turniirid algavad õhtul kell 19. Sõprade tiimis peab olema  neli inimest või rohkem, kellest vähemalt üks peab olema naine. Osalejad peavad olema 21aastased ja vanemad. Iga võistkonna liige osaleb kahel turniiril. Võidab tiim, kes kogub turniiridel enim punkte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles