Pärnumaa kelgukoerad olid Balti karikavõistlustel edukad

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Reppo võitis oma eurokoertega esikoha nii kahe kui nelja koera rakendisõidus.
Ain Reppo võitis oma eurokoertega esikoha nii kahe kui nelja koera rakendisõidus. Foto: Erakogu

Kõrvemaal toimusid Eesti esimesed koerarakendisportlaste rahvusvahelised võistlused “Sügiskross 2009”, kus Pärnumaa sportlased, isa–poega Ain ja Lauri Reppo võitsid kaks esikohta ja ühe kolmanda koha nii kahe kui nelja koera rakendil, edestades mõõdukalt aja poolest naaberriikide sportlasi.


Täpsemate tulemustega saab tutvuda rakendispordi leheküljel www.rakendisport.ee rubriigi alt Baltic Cup – 3rd event (EST).



Tegemist oli mööda Baltimaid ringleva lumeta hooaja ühe etapiga ehk Baltic Cupi kolmanda osavõistlusega. Seitse võistlusala hõlmasid koerakrossi, nelja koera kärurakendite võiduajamist, naiste ja meeste rattavedu, laste jooksu ja kahe koera  käruvedu.



Võistlus toimus Anija vallas Kõrvemaa matka- ja suusakeskuses, kahe päeva jooksul osales 46 võistlejat. “Koht on meie rakendisportlastele juba neljandat hooaega tuttav,” ütles Eesti rakendisportlaste liidu esimees Ain Reppo. “Maastiku poolest on Kõrvemaal keerulised ja rasked rajad, mis kulgevad üle järskude liivavoorte. Õnneks oli ilm mõõdukalt jahe ja sellest tulenevalt suurenesid osa rakendite kiirused rajal.”



Sügiskrossil esinesid ka Nõmme noortemaja koeraseltsi lapsed oma kasvandikega ja teenistuskoerad.



Kas Balti riikide käesoleva aasta käruklasside meistritiitlid koju Pärnumaale Mutimuudi kennelisse tuuakse, näitab aasta 5. etapp 24.-25. oktoobril Leedus Kernaves. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles