Pärnumaa fotograafia aastanäitusele jõudis 50 fotot

Kaupo Meiel
, arvamustoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülevaatenäituse “Pärnumaa foto 2008” ühe eripreemia pälvis Pamela Sume foto.
Ülevaatenäituse “Pärnumaa foto 2008” ühe eripreemia pälvis Pamela Sume foto. Foto: Pamela Sume

Ülevaatenäituse “Pärnumaa foto 2009” avamine toimub kolmapäeval, 7. oktoobril kell 17 Pärnu linnagaleriis ja kontserdimajas (Aida 4).


Pärnu Postimees ja Pärnu linnagalerii korraldavad Pärnumaa professionaalsete ja asjaarmastajate fotograafide väljapanekut tänavu viiendat korda. Näitusele toodi tublisti üle saja pildi, millest linnagaleriis ja kontserdimaja teisel korrusel avatavale väljapanekule jõudis 50 fotot. Näitusele jõudnud fotod valis välja Pärnu Postimehe, Pärnu linnagalerii ja Pilteri esindajatest koosnev žürii.

Näitusel osaleb töödega nii varasematest aastatest tuttavaid fotograafe kui neid, kes esimest korda oma pildid näitusele toonud. “Pärnumaa foto 2009” pakub vaatajale nii looduspilte, linnavaateid, portreesid kui fotodel teostatud mõtisklusi.

“Pärnumaa foto 2009” avatakse 7. oktoobril kell 17 Pärnu kontserdimaja 2. korrusel. Väljapaneku avamisel annavad Pärnu Postimees ja Pilter üle kaks eripreemiat ning samuti osalevad näituse avamisel ühe fotoseeria peategelased.

Näitus jääb avatuks 29. oktoobrini esmaspäevast reedeni 10-18 ja laupäeviti 10-16.

Näitusel osalevad Aiki Leit-Teetlaus, Andres Ennok, Andres G. Adamson, Ants Liigus, Ave Höövel, Dan Kuisma, Danel Rinaldo, Eimar Kull, Grete Raspen Masing, Heidi Tammemäe, Henn Soodla, Jaanika Sillat, Jaanus Saar, Janno Bergmann, Karin Klaus, Karl Saue, Kerli Tammann, Kristin Nikolai, Lea Nõmm, Lii Krass, Luule Põder, Margit Jaanson-Noorhani, Marit Kütt, Mark Soosaar, Mati Luhtjärv, Meisi Volt, Mikk Pärnits, Olev Mihkelmaa, Rein Holtsmann, Risto Randla, Rita Talisoo, Valmar Valdmann, Vladimir Rõžkov ja Ülo Soomets.

Näitusele mitte jõudnud pildid tagastatakse autoritele alates 6. oktoobrist Pärnu Postimehe toimetuses (Rüütli 14, Pärnu) kabinetis 208 tööpäeviti kella 9-17.

Näitusel väljas olnud fotod tagastatakse autoritele samas alates 9. novembrist.

Pärnu Postimees tänab kõiki häid koostööpartnereid Pärnu linnagaleriist, Pilterist ja Pärnu Kunstide majast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles