Lugeja pildid: Pärnu randa tekkinud võimas prügimägi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu randa tekkinud prügimäele on tassitud nii ehitusprahti kui väiksemat sodi. Prügimäele viiva tee ees on sissesõitmist keelav liiklusmärk.
Pärnu randa tekkinud prügimäele on tassitud nii ehitusprahti kui väiksemat sodi. Prügimäele viiva tee ees on sissesõitmist keelav liiklusmärk. Foto: Lugeja pilt

Pärnu randa koeraga jalutama läinud naisele avanes mere ääres kole vaatepilt: randa viiva tee äärde, mille ees seisab sissesõitmist keelav liiklusmärk, oli tekkinud suur prügimägi.


Kanali tänava ja Tammsaare puiestee ristmiku lähedalt randa viiva tee äärde sadakonna meetri kaugusele merest on keegi toonud nii ehitusprahti kui väiksemat prügi.



“Vaatepilt, mis avanes, on lausa kohutav!” oli naine nähtust šokeeritud.



“Keegi oli sinna isegi hunniku õunu mädanema toonud,” seletas naine, kelle jutu järgi oli prügilasu juures näha värskeid metssea jälgi. “Mis mulje jääb meie linna külalistele, puhkajatele?”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles