Rallisõitja Egon Kaur võitis Eesti hõbeda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rallisõitja Egon Kaur.
Rallisõitja Egon Kaur. Foto: Erakogu.

Autoralli Eesti meistrivõistluste viimasel etapil Saaremaal võitsid absoluutarvestuses esikoha autol Ford Focus WRC kihutanud Georg Gross ja Kristo Kraag.


N-rühmas olid kiireimad mullused Eesti meistrid Ott Tänak ja Raigo Mölder (Subaru Impreza WRX STI), kes kaotasid ralli lõpuks Grossi ekipaažile 38,9 sekundiga.



Üldarvestuses kolmandana ja oma klassis teisena lõpetanud pärnakas Egon Kaur ning tema tallinlasest kaardilugeja Erik Lepikson (Subaru Impreza) kindlustasid endale Eesti meistrivõistluste arvestuses Tänaku järel teise koha. N-rühma kolmanda koha said lõunanaabrid Janis Vorobjovs ja Guntars Zicans (Mitsubishi Lancer EVO 9).



Eesti meistrivõistluste pronksmedalid kuuluvad Saaremaal neljandana lõpetanud Priit Salurile ja Indrek Lepale. Kert Uus ja Alo Ivask pidid leppima meistrivõistlustel neljanda kohaga ja Margus Murakas ning Silver Kütt tulid viiendaks.



“Püüdsin võidelda Otiga, aga mõned kiiruskatsed ei tulnud päris hästi välja, kaotust kogunes liialt palju,” kommenteeris Tänakule tosina sekundiga kaotanud Kaur. “Aga arvestades sellega, et meil pole mitte just kõige parem auto, oleme nii Saaremaa ralli kui meistrivõistluste tulemusega igati rahul.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles