Lastekaitsjad kutsuvad üles vabatahtlikke tunnustama

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastekaitsepäevale pühendatud käsitööpäev Pärnu Kuninga tänava põhikooli õuel.
Lastekaitsepäevale pühendatud käsitööpäev Pärnu Kuninga tänava põhikooli õuel. Foto: Urmas Luik

Et lastekaitsetöötajate arv on kahanenud ja sellest tulenevalt vabatahtlik töö lastekaitses aina tähtsamaks muutunud, kutsub lastekaitse liit üles esitama kandidaate, keda tänuüritusel nende pühendumise eest tunnustada.


“Tegusaid, ärksaid ja hoolivaid inimesi, kes oma vabast ajast ja tahtest on abi vajavaid lapsi aidanud, on palju,” ütles lastekaitse liidu infokeskuse Märka Last infojuht Ants Tammar, kelle ütlust mööda on need inimesed ühel või teisel moel vabatahtlikuna tegutsedes jätnud endast tänuväärse jälje lastekaitse arengusse.



“Nad on aidanud paljudel avada ukse heategevuses osalemiseks,” lausus Tammar. “Need inimesed omavad Eestimaa elus olulist ja märgilist rolli ning vajavad märkamist ja tunnustamist.”



Lastekaitse liit korraldab tänavu ürituse, kus tänab neid, kes on palju aastaid vabatahtlikuna lastekaitsetöös osalenud, palka saamata lapsi aidanud.



“Kui teate mõnda lastekaitsele eriliselt pühendunud tähelepanuväärset inimest, keda peaks kindlasti vabatahtlike tänuüritusel tunnustama, kirjutage temast pooleleheküljeline edulugu,” kutsus Tammar üles.



Kandidaati tutvustav kirjutis tuleb saata 1. novembriks lastekaitse liitu (Endla 6–18, 10142 Tallinn) või meiliaadressil ants@lastekaitseliit.ee. Ettepanek peab sisaldama kandidaadi ja tema esitaja kontaktandmeid.



Vabatahtlik tegevus annab ametlikule lastekaitsetööle lisaväärtust ja tuge. “Mida rohkem vabatahtlikku tegevust märkame ja väärtustame ning vabatahtlikke tunnustame, seda enam tekib inimestel julgus vabatahtlikku tööd teha,” selgitas Tammar.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles