Äripäev avaldas Pärnumaa ettevõtete edetabeli

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äripäeva koostatud Pärnumaa edukate etevõtete ededabelis hõivas sel aastal esikoha Eston Ehituse AS.
Äripäeva koostatud Pärnumaa edukate etevõtete ededabelis hõivas sel aastal esikoha Eston Ehituse AS. Foto: Urmas Luik

Ajaleht Äripäev avaldas täna 2008. aasta majandustulemuste põhjal koostatud Pärnumaa edukaimate ettevõtete edetabeli, kus esikohal troonib Eston Ehituse AS. Mullu oli ehitusettevõte samas edetabelis kolmandal kohal.


Eston Ehituse tegevjuht Priit Tiru eeldas Äripäevale antud intervjuus, et ehitus saavutab järgmisel aastal stabiilsuse ja tagasilibisemine peatub.

Edetabeli esikümnesse mahtusid peale Eston Ehituse metallitööstusega tegelev AQ Lasertool OÜ, hulgikaubandusega tegelev Tolmetex OÜ, elektroonikafirma Scanfil OÜ, hulgikaubandusega tegelev HoReCa Service OÜ, kinnisvarafirma Papiniidu Projekt AS, hulgikaubandusega tegelev Baltic Pack EST AS, toiduainetööstusega tegelev Kajax Fishexport AS, tootja Rapala Eesti AS ja metallitööstusega tegelev Helmetal IMS OÜ.

Kokku on tabelis toodud 85 firmat.

Eelmisel aastal kuulusid Äripäeva koostatud Pärnumaa etevõtete edetabeli esiviisikusse ELWO AS, Lamiflex OÜ, Eston Ehitus AS, Wendre AS ja Vestman Varahaldus AS.

Äripäeva edetabeli koostamise lähteandmed on kahe viimase majandusaasta käive, kasum/kahjum enne makse ja omakapital kokku aasta lõpus. Edetabelisse pääsemiseks peab ettevõte asuma või omama tootmistegevust vastavas maakonnas ning olema tegutsenud vähemalt kolm viimast aastat. Näitajate põhjal reastati ettevõtted edetabelitesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles