Lõkkesuits häiris naabreid

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile hommikul tuli häirekeskusele teade, et Pärnus Tammsaare puiesteel tehakse lõket ja suits häirib naabreid.


Omanik põletas lõkkes kokkuriisutud lehti ja kustutas ise lõkke.

Lääne-Eesti päästekeskuse avalike suhete büroo juht Sirle Matt ütles, et lõkketegija kustutas tule enne päästjate saabumist ja väljakutsepaigas neil enam midagi teha ei olnud.

Matt rääkis, et lõke oli tehtud tünni sisse ja midagi ohtlikku selles ei olnud. "Häiriv oli suits, millest naabrid meile teatasid," lausus ta.

Mati jutu järgi kontrollivad päästjad sellistel väljakutsetel, kas lõkke tegija täidab tuleohutuse nõudeid. „Naabreid häiriv suits on heakorraga seotud küsimus,“ märkis Matt.

Pärnu munitsipaalpolitsei inspektori Raimo Zagorski sõnutsi on munitsipaalpolitsei saanud naabreid häiriva suitsu või grillimise lõhna kohta tänavu mõne üksiku kaebuse.

Zagorski jutu järgi on kõik sellised tüliküsimused lahendatud kohapeal inimestega vesteldes rahumeelselt ja kellegi suhtes sanktsioone rakendatud pole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles