Raamatukogu tunnustab parimaid muusikast kirjutajaid

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CD-plaadid.
CD-plaadid. Foto: SCANPIX

Homme annab Pärnu keskraamatukogu muusikaosakond üle auhinnad tänavuse õpilaste muusikakirjutiste võistluse parimatele.


Üleriigilise raamatukogunädala raames korraldatud Pärnu keskraamatukogu muusikaosakonna muusikakirjutiste võistlusel pälvis esimese koha ühisgümnaasiumi gümnasist Rita Grigor, kelle muusikaõpetaja on Kadri Keskküla. Võitja saab auhinnaks kaks pääset Pärnu linna ja maakonna solistide konkursi “Sügisulg” lõppkontserdile 20. novembril Pärnu kontserdimajas.



Pärnu Kuninga tänava põhikooli üheksandiku Rebeka Elmi kirjutis hinnati  teise koha vääriliseks, teda õpetab Reet Jürima. Elmi saab kaks priipääset, et vaadata endale meelepärast lavastust Endla teatri repertuaarist.



Kadri Keskküla õpilane Silvia Luik ühisgümnaasiumist võistles end kolmandale kohale ja võib valida muusikaosakonna plaadikogust endale unikaalse laserplaadi nende plaatide seast, mis poodi müügil ei jõua.



Pärnu keskraamatukogu muusikaosakonna juhataja Ene Roost avaldas tänu muusikaõpetajatele, kes on osanud õpetada õpilasi muusikat sügavalt tunnetama ja seda kirjasõnas väljendama.



Pärnu keskraamatukogu muusikaosakond korraldab õpilastele muusikakirjutiste võistlust traditsiooniliselt iga aasta oktoobrikuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles