Sotsioloog uurib noorte hinnanguid Pärnu linnaruumile

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnasotsioloog hakkab uurima, mida noored Pärnu linnast arvavad.
Linnasotsioloog hakkab uurima, mida noored Pärnu linnast arvavad. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnasotsioloog teeb gümnaasiumide ja kutsekoolide lõpuklasside ning kõrghariduskoolide õpilaste hulgas uuringu “Noorte hinnang Pärnu linnaruumile ja elukeskkonnale 2009”.



9.-27. novembrini toimuva uuringu eesmärk on teada saada noorte arvamust Pärnu avaliku linnaruumi ja elukeskkonna kohta, samuti seda, mis motiveerib noori elukoha valikul, selgitas Pärnu linnavalitsuse linnasotsioloog Ester Marjapuu.



Uuringuga loodetakse saada aimu noorte vaba aja eelistuste ja rahulolu kohta Pärnu linnas ja hinnata noorte hoiakuid keskkonnaseisundi suhtes. Soovitakse teada saada sedagi, milliseid valdkondi annaks Pärnus veel edasi arendada noorte seisukohast lähtuvalt.



Küsimustik on elektrooniline. Uuringu küsitlus on anonüümne, vastuseid ei seostata konkreetse isikuga ja neid kasutatakse vaid statistiliseks andmetöötluseks.


Uuringu tulemused selguvad järgmise aasta veebruari lõpuks.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles