Prokurör nõudis peksjale tingimisi karistust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raigo Pajula

Pärnus astus täna kohtupinki kaaslasele peksmisega raskeid vigastusi põhjustanud mees, kellele prokurör nõudis tingimisi karistust.

Kui algselt süüdistas prokuratuur 28aastast Raiti eluohtlike vigastuste põhjustamises, millega kaasnes kannatanule raske kehaline haigus ning psüühikahäire, siis kohtus taotles prokurör süü ümberkvalifitseerimist vägivalda kasutades avaliku korra raskeks rikkumiseks.



Prokurör nõudis kohtualuse karistamist kolmeaastase tingimisi vangistusega sama pika katseajaga. Kohus langetab otsuse 9. novembril.



Süüdistuse kohaselt lõi Rait 2007. aasta 13. oktoobril kella 20.08 ajal Pärnus Papiniidu tänaval asuva kaupluse juures teist meest jalaga rindu, paisates ta peaga vastu asfalti. Kannatanu sai löömise tagajärjel raskelt vigastada.



Samuti süüdistab prokuratuur Raiti kuritahtlikus kõrvalehoidumises oma 2004. aastal sündinud tütrele kohtus väljamõistetud igakuise elatusraha maksmisest

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles