Võrkpallurid võitsid läbi raskuste

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Schenkeri liigat juhtiv Pärnu võrkpalliklubi meeskond nägi Lätis Ozolniekis tõsist vaeva, et tabeli viimasest, kuid koosseisu kõvendanud vastasest üle noatera jagu saada.
Schenkeri liigat juhtiv Pärnu võrkpalliklubi meeskond nägi Lätis Ozolniekis tõsist vaeva, et tabeli viimasest, kuid koosseisu kõvendanud vastasest üle noatera jagu saada. Foto: Ants Liigus

Schenkeri võrkpalliliiga liider Pärnu VK meeskond võitis Ozolniekis kohalikke, jäi küll tabelit juhtima, kuid kaotas tänavu esimese punkti.


Võit tabeli viimase üle tuli liidrile raskelt. Pärnakad said esimese geimi 25:23 kätte, kuid kaotasid kaks järgmist 19:25 ja 18:25. Selg vastu seina, võeti end kokku, võideti neljas geim suurelt 25:13 ja ka viies 15:13.



Pärnu meeskond jäi seega endiselt kaotuseta ja tabelit juhtima, kuid kaotas tänavu esimese punkti, sest juhendi järgi annab 3:0 või 3:1 võit kolm, 3:2 võit kaks punkti.



“Jah, punkt läks. Jah, meie oleme liidrid ja Ozolnieki viimane, aga see ei tähenda midagi,” ütles pärnakate treener Andrei Ojamets. “Liiga tase on üpris võrdne ja Ozolnieki pole praegu see, mis mõni nädal tagasi. Nüüd on neil Cesisest tulnud võimas ründaja Valerijs Lomakins ja Läti üks paremaid, mullu Riia Lase meeskonnas mänginud Romans Saušš. Ozolnieki veel näitab end, olen kindel.”



Oma meeste mänguga Ojamets eriti rahule seekord ei jäänud.



“Serv oli hambutu - viis ässa ja koguni 20 viga kogunes, lihtsate servide protsent oli kõrge,” analüüsis treener. “Kaitses lonkas tööjaotus, sidemängija Agris Leitisel polnud parim päev.”



Oli ka neid, kes kiita said.



“Meie nurgaründajad olid tublid, eriti 18 punkti toonud Kardo Kõresaar,” rääkis Ojamets. “Kui Aivar Silma koostöö sidemängijaga ei klappinud, saatsin väljakule Ardo Lünekundi ja kapten tegi väga tublit tööd, aidates mängu murrangut tuua. Veel kiidan kõiki mehi, kes mängu päästnud 16 blokki tegid.”



Järgmine vastane on pärnakatel 21. novembril seni kahe võiduga (3:1 Daugavpilsi ja 3:1 Tartu Pere Leiva üle) Võru, kohtumine toimub Võrus.



22. novembril mängivad pärnakad samuti Tartu võitmisega üllatanud Daugavpilsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles