Vändras toodetakse uusi itaaliapäraseid mozzarella-juustusid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uued Buon Giorno mozzarellakirsid.
Uued Buon Giorno mozzarellakirsid. Foto: Estover

Osaühing Estover tõi müügile uued kodumaisest toorainest valmistatud itaaliapärased

mozzarella-

juustud Vändra

mozzarella

ja Buon Giorno

mozzarella

. Mõlemat valmistatakse Pärnumaal.


„Viimase kümnendi jooksul on eestlaste toidulaud muutunud oluliselt mitmekesisemaks ja aina enam tuntakse huvi teiste rahvuste köögi ja kokakunsti vastu,“ rääkis uut

mozzarella

toodangut turustava osaühingu Estover tegevjuht Kai Rimmel. „Seetõttu lisasime tootevalikusse populaarse Itaalia juustusordi

mozzarella

, mis on laia kasutusotstarbega.“



Mozzarella

on maheda maitsega lehma- või pühvlipiimast valmistatud toorjuust, millele on iseloomulik valge kuni helekollane värvus ning kerge soolakas piimane maitse.



Vändra ja Buon Giorno sarjas on saadaval vaakumpakendis

mozzarella

, soolvees

mozzarella

-kirsid ning delikatess-

mozzarella

, mis kõik sobivad nii külmade kui kuumade roogade valmistamiseks.



Vändra

mozzarella

't ja Buon Giorno

mozzarella

't toodetakse Vändras asuva osaühingu Eesti Juustu Tootmise tootmisüksuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles