Rakvere teater kutsub osalema fotokonkursil

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere teater.
Rakvere teater. Foto: MEELIS MEILBAUM/ VIRUMAA TEATAJA

Nagu viimastel aastatel kombeks, tähendab jõuluaeg Rakvere teatrile üht vahvat üle-eestilist võistlust. Iga heategu on nii tegemist kui märkamist väärt ja seetõttu kutsume sel aastal kõiki haarama fotoaparaate ning jäädvustama mõnda suuremat või väiksemat heategu meie ümber.


Kui ühtki heategu silma ei hakka, mõelge pisut ja tehke fotolavastus just sellest heateost, mille viimati tegite või mis teile tehti; heateost, mida hiljuti märkasite või millest puudust tunnete.



Osalema ootame nii klasse, lasteaiarühmi kui lihtsalt sõpruskondi, samuti võib osa võtta üksinda.



Võistlustööd palume saata e-postiga aadressil foto@rakvereteater.ee hiljemalt 3. detsembriks. Töödele palume lisada osalejate nimed. Ühe kirjaga saadetava foto suurus võib olla kuni 10 MB. Täpsemat infot saab aadressilt foto@rakvereteater.ee.



Võidutööst teeb Rakvere teater postkaardi, mis antakse välja 24. veebruaril.



Samuti saavad võidutöö autorid tasuta külastuse Rakvere teatri vabalt valitud etendusele koos transpordiga (Eesti piires) Rakverre ja tagasi. Kui võidab klassi osalusel tehtud foto, võidab teatrikülastuse kogu klass.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles