Selgitame taas Pärnu aasta teo

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu Postimees ja Pärnu linnavalitsus kuulutavad välja Pärnu 2009. aasta parima teo konkursi, mille võitja selgub detsembri lõpul lehelugejate häälte põhjal.


Korraldajad pakuvad juuresoleval kupongil välja esiletõstmist väärivad teod, kuhu igaüks võib ka oma ettepanekuid lisada. Aasta teo kandidaatide nimekirja pole võetud Pärnu igaaastasi traditsioonilisi kultuurisündmusi.

Juuresolevast nimekirjast tuleb valida üks tegu, märgistada see ristiga ja tuua kupong Pärnu Postimehe kuulutuste vastuvõttu Rüütli 14 (II korrus, E-R 9-17) või saata postiga aadressil Rüütli 14, 80010 Pärnu, lisades märgusõna “Aasta tegu”.

Samuti saab oma soosiku poolt  hääle anda meiliga aadressil tegu@parnupostimees.ee. Elektronkirja saatjatel palume lisada vastaja nime, aadressi ja telefoni.

Aasta teo valikul lähevad arvesse vaid toimetusse toodud, posti või meiliga saadetud hääled. Igal lugejal on vaid üks hääl, korduvaid ja anonüümseid arvamusi ei arvestata.

Lugejate ettepanekuid ootame 16. detsembrini. Hääletajate vahel loosime välja Pärnu Postimehe ja linnavalitsuse meeneid.

Aasta tegu selgub 18. detsembril ning seda tunnustatakse 29. detsembril Pärnu raekoja saalis spetsiaalse kuju ja tänukirjadega.


Pärnu aasta teo kandidaadid

1. Pärnu spordihalli valmimine.
2. Pärnu keskuse avamine.
3. Kaubanduskeskuse Port Artur 2 juurdeehituse avamine.
4. Pärnu Keskuse ja Port Arturi vahele jääva väljaku ning Põhja ja Aida tänava rajamine.
5. Kästitöömeistreid ja tarbekunstnikke ühendava Maarja-Magdaleena gildi tegutsema hakkamine.
6. Ligi 70 inimesele tööd pakkuva OÜ Strami voodivabriku avamine.
7. Pärnu Ülejõe gümnaasiumi renoveerimine.
8. Pärnu Hansagümnaasiumi renoveerimine.
9. Pärnu spaade eestvõttel avatud Pärnu-Stockholmi lennuliini arendus koostöös Estonian Airiga.
10. Luule tänava rajamine linna uue spordihalli lähedal.
11. Sõudjate Allar Raja ja Kaspar Taimsoo MMi pronksmedal ja Euroopa meistri tiitel paarisaerulisel kahepaadil.
12. Pärnakas Kristjan Puusild jooksis kahe kuuga ümber Eesti, läbides 1000 kilomeetrit.
13. .......

Eelmistel aastatel on tuunustuse pälvinud: 2001 – Endla teatri juurdeehitus, 2002 – Pärnu kontserdimaja, 2003 – Vana turu uus hoone, 2004 – Pärnu uus haiglahoone, 2005 – kesklinna koolide võimla, 2006 – rannapromenaad, 2007 – Ansambli Bedwetters võit MTV muusikaauhindade jagamisel „Euroopa uute helide“ kategoorias, 2008 - Pärnu keskraamatukogu lõpuni ehitamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles