Parimad pakkumised saab tellijaskond

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Postimees koondab kõik lehetellijad tellijaskonnaks, millel on oma vapp ja mille liikmetele pakutakse igal kuul head kaupa väga soodsa hinnaga.


Pärnu Postimehe tellijaskonda kuuluvad automaatselt kõik, kellel ajaleht tellitud ja kes on lehetoimetusest saanud kliendikaardi. Kliendikaardi saavad kõik tellijad tasuta ning see annab võimaluse osaleda Paksu Kasu ehk PakU kampaanias, mille raames Pärnu Postimehega koostööd tegevad ettevõtted pakuvad ühes kuus ühe nädala jooksul väga soodsalt teatud tooteid või teenuseid.

Soodushinnaga toodetest või teenustest annab Pärnu Postimees teada nii oma paber- kui veebiväljaandes www.parnupostimees.ee iga kuu teisel nädalal ja need pakkumised kehtivad reklaamitud nädalal.

“Enne pakkumiste tegemist vaatame hoolega, et kaup oleks tõesti kvaliteetne ja hea ning tavalisest märgatavalt soodsam. Me ei hakka PakU raames vahendama ladude tühjendusmüüke,” rääkis Pärnu Postimehe ärijuht Aidi Mesi.

Pakkumisi on ühel korral kolm-neli ning tootevalik püütakse hoida võimalikult lai.

Esimesed head pakkumised jõuavad lugejateni juba eeloleval laupäeval, nende sekka kuulub näiteks Apollo pakutav raamat “Kihnu Virve. Nagu linnukene oksal”, mille Pärnu Postimehe tellijad saavad kliendikaardi ettenäitamisel osta 70 krooni tavalisest odavamalt.

Samuti leidub esimeses PakUs kaupa tehnikakaupluselt Expert ja ehitusmaterjalide poelt Espak.

Selleks, et tellijaskonnaga liituda, kliendikaart saada ja Paksu Kasu saada, peab olema vormistatud Pärnu Postimehe tellimus ning kaart kehtib üldjuhul niisama kaua, kui tellimus kestab, kuid mitte alla kolme kuu.

Otsekorralduslepinguga tellijad saavad kaardi üheaastase kehtivusajaga. Kliendikaardid on nimelised ja üldjuhul vormistatud tellimuse eest maksnud inimese nimele.

Kaardi saamiseks tuleb tulla Pärnu Postimehe kuulutuste osakonda (Rüütli 14, teine korrus). Kui tõesti ei ole võimalik kliendikaardile järele tulla, peaks helistama telefonil 447 7087 või 447 7090.

Samadel numbritel saab lisainfot nii pakkumiste, tingimuste kui tellijaskonna kohta tervikuna.

Pärnu Postimehe turundusjuht Erkki Lumisalu tõstis esile, et tellijaskonnale on valminud oma vapp, mille leiab PakU reklaamide ja pakkumiste juurestki.

“Tahame oma tellijale pakkuda midagi head selle kõrval, mida Pärnu Postimees ikka pakub – väärt lugemismaterjali,” sõnas Lumisalu.

Kuni jõuludeni peaks tellijaskonna vapp aga silma hakkama Pärnu kaubamajades, sest sel nädalal on Pärnu Postimehe tellimispunkt avatud Kaubamajakas, tuleval nädalal Port Artur 2s ning jõulueelsel ajal, 13.-23. detsembrini taas Kaubamajakas, et ajalehe tellimine oleks senisest lihtsam.

Siis saab kaubanduskeskuste lahtioleku ajal mugavalt Pärnu Postimehe tellida ja ühtlasi end tellijaskonna liikmeks vormistada. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles