Ajaleht toob paksu kasu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kliendikaart.
Kliendikaart. Foto: Pärnu Postimees

Esmaspäevast käivitub Pärnu Postimehe tellijatele mõeldud PakU ehk Paksu Kasu kampaania, mille raames kliendikaardi omanikud saavad teatud kaupa osta soodsa hinnaga.


Pärnu Postimehe tellijaskonna kliendikaardi omanikud saavad eeloleva nädala jooksul osta soodushinnaga AEG pesumasina Experdist, Leifheiti pesukuivatusresti Espakist ja Kihnu Virvest kõneleva raamatu Apollo raamatupoest.



“Tootevalik on tehtud koostöös kauplustega ning pakutu on kvaliteetne ja soodsa hinnaga. Expert tehnikakauplus valis esimeseks nädalaks välja AEG pealtavatava pesumasina ja kinnitas, et varem pole seda toodet ka nende kampaaniates sellise hinnaga pakutud. Experdi teatel on selle mudeli puhul tegemist otsekui pesumasinate Mercedesega. Kes iganes pesurestiga kokku puutunud, teavad, et restil ja restil on vahe. Pakutav pesukuivatusrest on väga kvaliteetne, ilmastikukindel ja vastupidav, seega sobib ülihästi jõulukingituseks,” kõneles Pärnu Postimehe turundusjuht Erkki Lumisalu.



Peale pesumasina saab klient väikese kingituse Expert tehnikakaupluselt ja kingituse saavad Espakist pesukuivatusresti ostjadki.



Nende toodete soodsa hinnaga ostmiseks tuleb Pärnu Postimehe toimetusest endale küsida nimeline kliendikaart. Kaart on tellijaile tasuta ning see kehtib üldjuhul niisama kaua, kui lehetellimus kestab, kuid mitte alla kolme kuu. Otsekorralduslepinguga tellijad saavad kaardi üheaastase kehtivusajaga.



Täna ja homme saab Pärnu Postimeest tellida ja kliendikaarti nõutada Kaubamajakast, kus kella 12st kuni kaubamaja sulgemiseni on avatud Pärnu Postimehe lett. Tuleval nädalal kolib see Port Artur 2 ja siis saab vormistada lehetellimust ning kliendikaarti nii seal kui Pärnu Postimehe toimetuses Rüütli 14 teisel korrusel. Kiiremad, kes tellivad ajalehe vähemalt kolmeks kuuks, saavad kingituseks jõulutähe.



PakU seekordse kaubaga saab tutvuda tänase Pärnu Postimehe 16. leheküljel ning seda saab kliendikaardi ettenäitamisel märgitud hinnaga osta tuleva nädala jooksul. Igaks juhuks tasub ostma minnes kaasa võtta isikut tõendav dokument, sest kliendikaardid on nimelised. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles