Prokuratuur otsib konkursiga Pärnusse ringkonnaprokuröri

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maakohus.
Pärnu maakohus. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Riigi peaprokurör kuulutas välja avaliku konkursi ühele ringkonnaprokuröri ametikohale Lääne ringkonnaprokuratuuris ja töökohaga Pärnus.




Ringkonnaprokuröri ametikohale võib kandideerida teovõimeline vähemalt 21aastane Eesti kodanik, kes on omandanud õiguse õppesuunal vähemalt riiklikult tunnustatud magistrikraadi või sellele vastava kvalifikatsiooni. Samuti peab kandidaat valdama eesti keelt kõrgtasemel, olema kõrgete kõlbeliste omaduste ning vajalike võimete ja isikuomadustega.



Kandidaat peab olema töötanud ühe aasta prokurörina või kolm aastat kohtuniku, politseiametniku, vandeadvokaadi, vandeadvokaadi vanemabina või muul karistusõigusest ja -menetlusest süvateadmisi nõudval ametikohal.



Osalemisdokumentide esitamise viimane aeg on tuleva aasta 4. jaanuar, komisjoni koosolek ja dokumendivoor on kolm päeva hiljem.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles