Pärnu vutinaiste lahingut valitseva Euroopa meistriga näitab Eurosport

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Jalgpalli meistrite liiga põhiturniirile jõudnud ja seal 1/16-finaalis tiitlikaitsja Wolfsburgiga vastamisi loositud Pärnu jalgpalliklubi naiskonna avamäng sakslannadega jõuab Eurospordi ekraanile.

9. oktoobril kell 18 Lilleküla staadionil algav Eesti naiste jalgpalli jaoks ajalooline kohtumine jõuab üle-euroopalise spordikanali ekraanile tänu Pärnu vastase Wolfsburgi ja Eurospordi kokkuleppele, ütles Pärnu JK esindaja Aivar Kuningas Õhtulehele.

"Kui Wolfsburg meile Šveitsis toimunud loosimisel vastaseks tõmmati, astusid esmalt minu juurde nende peatreener ja kaks esindajat. Kohe seejärel aga Eurospordi esindaja," rääkis Kuningas.

Pildi tootmise teenuse ostab Eurosport usutavasti sisse mõnelt Eesti ettevõttelt, ent mängu jõudmine mõne Eesti telekanali ekraanile on väheusutav. Mängu ülekandeõiguse müügist teenib Pärnu JK Õhtulehe andmetel neljakohalise summa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles