Juhtkiri: Lõputu sillavaidlus

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Pärnu linnapea Toomas Kivimägi otsus sillavaidluses sammu edasi tõotanud eelnõu volikogust tagasi võtta oli kujunenud olukorras ainuõige. Vastased üritasid niigi vastavat päevakorrapunkti istungilt välja hääletada, kuid võimuliidu ülekaal kindlustas siiski eelnõu arutelu.

Raekoja rõdult oli näha, et nii mõnigi volinik üritas sillateemat valimisvankri ette rakendada, mistõttu politiseerus seegi mõttevahetus. Vastasleeri volinikud heitsid linnavõimule ette, et peale Raba-Aia sillavariandi pole teiste võimalustega tööd tehtud ja volikogus püütakse läbi viia linnale kahjulikku otsust.

Vähese töö väide on enam kui kummaline, sest kõigile huvilistele on linnavalitsusest kättesaadav eksperthinnangu kokkuvõte ”Pärnu sillavariantide võrdlus“, mille on koostanud planeerimisosakond, Stratum ning Hendrikson & Co. Miks volinikud pole vaevunud sellega tutvuma, jääb arusaamatuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles