Erika Kukk: Abi raskustes peredele

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Kukk, Pärnu Eliisabeti kiriku hingehoidja.
Erika Kukk, Pärnu Eliisabeti kiriku hingehoidja. Foto: HILLE ROKK/PRNPM/EMF

Aasta on läinud hästi, head on olnud rohkem kui halba. Isiklikus plaanis jõudsid minu magistriõpingud lõputöö faasi, lastel on tööd ja tervist, see on kõige tähtsam.


Tööalaselt pean sellel aastal kõige suuremaks kordaminekuks toiduabi projekti käivitumist: kogu Eestis annetab mitu suurkauplust oma toidukauba ülejääke toimetulekuraskustes peredele. Meie kiriku kaudu on seda toidulisa saanud igas kuus umbes 40 inimest, alates augustist 200 peret.



Olen väga rõõmus, et Pärnus on projektiga ühinenud kolm Selverit ja Rimi, palju tervist ja jõulurahu neile!



Väga huvitav kogemus oli Eliisabeti diakooniateenistusele koostöös ohvriabi töötaja Ilona Veikega töötutele koolituse korraldamine. Pakkusime võimalust saada infot eri toetuste ja koolituste kohta, rääkisime stressijuhtimisest, väärikuse säilitamisest. Need 14 inimest, kes koolitusel osalesid, andsid väga head tagasisidet.



Ääretult kurb on lõppeval aastal mõelda kõigile neile, kes on hädas oma laenude ja võlgadega, kodud võetakse ära ja kõige rohkem kannatavad lapsed. Ei saa neid kuidagi aidata, ainult kaasa tunda …

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles