Selgusid Pärnumaa parimad haridustöötajad

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roosid.
Roosid. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa omavalitsuste liidu (POL) ja maavalitsuse ühine konkursikomisjon selgitas välja Pärnu maakonna 2013. aasta parimad haridustöötajad.

Aasta õpetajad on Kilingi-Nõmme gümnaasiumi inglise keele õpetaja Ly Lünekund, Häädemeeste keskkooli inglise keele õpetaja Rene Kurm ja Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi geograafiaõpetaja Daisy Kärner.

Aasta noor õpetaja on Tammiste lasteaia õpetaja Kaie Siim.

Aasta haridusjuhid on Pärnumaa kutsehariduskeskuse Voltveti koolituskeskuse juhataja Piret Koorep ja Suigu lasteaia-algkooli direktor Anneli Uibu.

Aastate õpetajad on Sindi gümnaasiumi klassiõpetaja Eneli Arusaar, Are põhikooli kunsti- ja käsitööõpetaja Hille Mäeväli ja Sindi muusikakooli muusikaõpetaja Helle Salumäe.

Aasta õppematerjali looja on Pärnumaa kutsehariduskeskuse teenindusõppeosakonna kutseõpetaja Kristel Sepp.

Aasta noorsootöötajad on Vändra gümnaasiumi huvijuht Margit Kadak ja Sauga avatud noortekeskuse juhataja Ivika Uslov.

Aasta klassijuhatajad on Kilingi-Nõmme gümnaasiumi matemaatikaõpetaja Anne Aasamets ja Paikuse põhikooli matemaatikaõpetaja Liina Kivisto.

Komisjonile esitati 38 taotlust 16 haridusasutusest seitsmele kategooriale, uue kategooriana lisati haridustöötajate tunnustamise korda aasta klassijuhataja.

Parimaid haridustöötajaid tutvustavad ja autasustavad Pärnu maavanem Andres Metsoja ja POLi juhatuse esimees Eeri Tammik POLi meenega 4. oktoobril Pärnumaa keskkonnahariduskeskuses toimuval pidulikul õpetajate päeva aktusel. Maavalitsus ja POL tunnustavad maapiirkonna haridustöötataid, Pärnu linn tunnustab oma haridustöötajaid eraldi arvestuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles