Loodusmajas saab õppida koeri treenima

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loodusmajas tutvutakse koerte eluga ning õpitakse neid treenima.
Loodusmajas tutvutakse koerte eluga ning õpitakse neid treenima. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Uuest aastast alustab Pärnu loodusmaja mitme uue ringiga. Huvilistele on loodud nii koertesõprade, merenduse kui fotograafia ring. Peale selle oodatakse abituriente bioloogia riigieksami ettevalmistuskursusele.


Loodusmaja projektitöö korraldaja Merle Einola ütles Raadio Pärnule, et õpetaja Triin Tamme juhendamisel tutvutakse koerte eluga ning õpitakse neid treenima. Koera omamine ei ole ringis osalemiseks kohustuslik, küll aga huvi koerte ja nende maailma vastu.



Jüri Tensoni merebioloogia ringis pakutakse merendushuvilistele võimalust teha praktilist tööd moodsate mõõtevahenditega ja uues laboratooriumiruumis.



Fotoringis räägitakse kõigest fotograafiaga seonduvast, alustades ajaloost ja lõpetades tehnika ja arvutitöötlusega. Toimuvad rohked praktilised pildistamised. Fotoringi juhendavad oma ala professionaalid vennad Jüri ja Vadim Vlassov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles