Kaldakindlustustööd pidurdavad Pärnus terviseraja valmimist

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks kilomeetrit ehk pool Pärnu jõe vasakkaldale ehitatavast terviserajast on asfaldi all.
Kaks kilomeetrit ehk pool Pärnu jõe vasakkaldale ehitatavast terviserajast on asfaldi all. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnus jõe vasakkaldale rajatava terviseraja valmimist pidurdab nüüd peale hankevaidlusele seegi, et ebaühtlase pinnase tõttu tuleb kaldakindlustuse puitvaiad metallvaiade vastu vahetada.

Kesklinna sillast Papiniidu sillani kulgevat ligi nelja kilomeetri pikkust terviserada on ehitatud juuli lõpust, ametlikult peavad tööd aasta lõpuks valmis saama. Aga tõsi on, et sellist tööd aasta lõpukuudel enam ei tee ja nii kasutavad ehitajad ära praegusi sobivaid ilmu. Asfaltimisega ollakse juba poole peal ja see on hea näitaja, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Mõnevõrra on töid pidurdanud see, et kaldakindlustuseks mõeldud puitvaiad ei sobinud, need tuli välja tõmmata ja metallvaiadega asendada. Aga puitvaiadki leiavad kohapeal kasutust.

YIT Ehituse juhatuse liige Toomas Rapp ütles, et tellijaga ehk Pärnu linnaga pole veel kokku lepitud, kui palju tööde maksumus seetõttu kasvada võib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles