Galerii: jaanuaritorm andis talgulistele tööd

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalliklubi Vaprus 2005. aastal sündinud laste treeninggrupi poisid koos oma vanemate, Pärnu ühe suurema spordiürituse Summercupi korraldajate ja Tervise Paradiisi töötajatega rassisid täna talgutel Tervise Paradiisi kõrval muruplatsil, et puhastada see kändudest ja rajada sinna suviseks turniiriks vutiväljak.

Veerandsada talgulist juuris platsilt 2005. aasta jaanuaritormis kannatada saanud seitsme puu juured ja istutas nende asemele kaks tamme, kase ja nulu.

Talgute ühe eestvedaja, Pärnu Summercupi jalgpalliturniiri peakorraldaja Tarmo Meresmaa sõnade kohaselt sai kenamaks Tervise Paradiisi ümbrus ja tekkis võimalus korrastatud platsile järgmisel suvel joonida Tervise Paradiisi neljas vutiväljak, kus saavad pallida turniiri kõige nooremad mängijad. "Uus väljak on väga vajalik, sest turniiri osavõtjaskond kasvab," ütles ta.

Et talgutest võtsid osa 2005. aastal sündinud poisid, on omamoodi sümboolne, sest väiksemõõdulisel väljakul mängivad just nemad. “Uue väljaku rajamine on teatepulk järgmistele selle vanuse jalgpalluritele, kes seal mängima hakkavad,” märkis Meresmaa.

Meresmaa lisas, et paar kändu jäi platsile veel järgmiseks korraks juurimist ootama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles