KK Pärnu Kalev/Cramo vastu ei saanud

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Urmas Luik

KK Pärnu meeskond pidi Eesti korvpallimeistrivõistlustel oma tänavuses esimeses kohtumises tunnistama valitseva meistri Kalev/Cramo 17punktilist paremust.

Kalev/Cramo läks oma teed mängu kolmandal veerandajal, kui kavatas kolepunktilise poolajaedu 14 punktiliseks. Neljandal veerandil suurendas pealinna meeskond edu veelgi, saades kindla 68 : 51 võidu.

„Kalev/Cramol on alati raske, ükskõik mis koosseisus nad mängivad, peavad nad olema alati paremad. Esimesel poolajal meie kaitse pidas ja ei saanud aru, kumb meeskond surve all oli. See tegi meile rohkelt rõõmu,“ oli Pärnu mänedžer Mait Käbin mängu järel positiivselt meelestatud. „Norida saaks meie maa-ala kaitse üle, kas see oli õige või mitte. Tanel Sokk nõelas meid mitu korda järjest väga valusalt ja see tõi neile edu. Üldiselt jäi mängust positiivne mulje,“ lisas ta.

Mõlemad meeskonnad paistsid silma kehva visketäpsusega – KK Pärnu mehed tabasid kahepunktiviskeid 33,3protsendiliselt ja kolmesid kümneprotsendiliselt. Kalev/Cramo vastavad näitajad oli 42,9 ja 30.

Pärnu suurimad korvikütid oli 14 punkti toonud Toomas Raadik ja Zivojin Grubovic 10 punktiga. Kalev/Cramo parimad olid Devin Gibson 14, Tanel Sokk ja Bamba Fall 13 punktiga.

Pärnakate järgmine mäng on kolmapäeval kodus rapla TYCOga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles