Kutsehariduskeskuse õpetajate retseptid jõudsid kokaraamatusse

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kutseõpetaja Sergei Tšekmarjov on üks kuuest Pärnumaa kutsehariduskeskuse õpetajast, kelle retseptid ilmusid TEA Kirjastuse sarja “Ise tehtud, hästi tehtud!” kokaraamatuis.
Kutseõpetaja Sergei Tšekmarjov on üks kuuest Pärnumaa kutsehariduskeskuse õpetajast, kelle retseptid ilmusid TEA Kirjastuse sarja “Ise tehtud, hästi tehtud!” kokaraamatuis. Foto: Urmas Luik

TEA Kirjastuse välja antava sarja “Ise tehtud, hästi tehtud!” retseptiraamatute valmimisse on andnud oma panuse Pärnumaa kutsehariduskeskuse (PKHK) kuus kutseõpetajat.

Retseptikogumikesse on koondatud lihtsad, igale perenaisele jõukohased hoidiste ja toitude retseptid, mille koostajateks PKHK, Põltsamaa ametikooli ja Vana-Vigala tehnika- ja teeninduskooli kokaeriala õppejõud. Kokaeriala õpilased on neid kõiki valmistanud ja pakutu headus on kinnitust leidnud.

Pärnumaa õpetajate toidunipid leiab neljast raamatust: “Eesti hoidised ja toidud metsamarjadest”, “Eesti hoidised ja toidud õuntest”, “Hoidiste etiketid ja retseptid. Puuviljad ja marjad”, “Hoidiste etiketid ja retseptid. Köögiviljad ja seened”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles