Sotside naiskogu pole Pärnu linna palgakärpeplaaniga päri

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Must.
Kaja Must. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna naiskogu Kadri Pärnu linnaorganisatsioon arutas üldkogul Pärnu linnavalitsuse kava kärpida kümnendiku võrra kõikide linnaametnike ja allasutuste palku ja teeb ettepaneku palgakärbe diferentseerida.


SDE naiskogu Kadri Pärnu linnaorganisatsioon avaldab nördimust Pärnu linnavalitsuse eelnõu vastu, kus eelarve tasakaalustamiseks kavatsetakse kärpida madalapalgaliste sotsiaalhooldustöötajate töötasu, teatas naiskogu Kadri juhatuse liige Kaja Must.



“Naiskogu teeb ettepaneku linnaametnike ja allasutuste töötajate palgakärped läbi vaadata ja diferentseerida,” lisas Must. “Näiteks hooldekodu hooldustöötajate töö on nii füüsiliselt kui vaimselt üliraskete killast, inimlikkust ja empaatiavõimet vajav. Hooldustöötaja tööd tuleks Pärnu linnavalitsusel väärtustada ja garanteerida vastav töötasu.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles