Vaktsineerimine seagripi vastu kulgeb tõusujoones

Grete Naaber
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaktsineerimine.
Vaktsineerimine. Foto: Ants Liigus

Pärnu linna ja maakonna elanike vaktsineerimiseks seagripi vastu jagas terviseameti Lääne talitus laiali 10 500 doosi vaktsiini, sellest on kasutatud 2244.


Lapsi ja noori 17. eluaastani on kaitsesüstitud 605.



“Kui vaadata viimase nädala, 11.-17. jaanuari andmeid, siis sel perioodil tehti seagripivastaseid süste 1330 inimesele. Vaktsineerimine kulgeb tõusvas joones,” teatas terviseameti Lääne talituse epidemioloogiaspetsialist Kadri Juhkam.



Vaktsineerimise algusest, 15. detsembrist kuni 17. jaanuarini on Pärnu perearstikeskuses vaktsineeritud uut tüüpi gripi vastu 523, Pärnu haiglas 515, Mai perearstikeskuses 149 ja Ülejõe perearstikeskuses 93 inimest.



Pärnu maakonnas tegutseb 21 keskust, kusjuures Sindi tervisekeskuses laskis end seagripi vastu süstida 124 inimest. Järgnevad Kilingi-Nõmme perearstid Ly Andla 98 ja Elsa Volkov 94, OÜ Häädemeeste Arst 92 ja Häädemeeste perearstikeskus 85 ning OÜ Tori Ambulatoorium 82 inimesega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles