Elmu Mägi õpilased olid füüsikaolümpiaadil võitmatud

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti aasta õpetaja 2004" Elmu Mägi õpilased olid füüsikaolümpiaadil taas väga edukad.
"Eesti aasta õpetaja 2004" Elmu Mägi õpilased olid füüsikaolümpiaadil taas väga edukad. Foto: Urmas Luik

Eesti koolinoorte 57. füüsikaolümpiaadi Pärnu linna voorus olid edukaimad Elmu Mägi õpilased Pärnu Koidula gümnaasiumist, kes võidutsesid nii põhikooli kui gümnaasiumi vanuseastmes.



Gümnaasiumiastme tulemustetabelis on 1.-15. kohal Koidula gümnaasiumi õpilased, kelle rivi poolitas üks Sütevaka humanitaargümnaasiumi õpilane, kes jagas 8.-9. kohta. Esikoht jagunes seekord kolmeks: Rauno Siinmaa, Eero Vaher ja Andres Jaanson Koidula koolist said kõik võrdse arvu punkte. Ühtekokku võistles selles vanuseklassis 25 noort Pärnu viiest gümnaasiumist.



Klasside kaupa olid tulemused järgmised: 12. klasside arvestuses oli parim Rauno Siinmaa, talle järgnesid Gerli Viikmaa ja Ats Kurvet.



11. klasside esikohta jagasid Eero Vaher ja Andres Jaanson, kolmas oli Juhan Koppel Sütevakast (õpetaja Raido Koppel).



10. klasside esikolmik õpib taas Koidula koolis Elmu Mägi käe all. Ülekaalukalt võitis Karl Väärtmaa, talle järgnesid Mihkel Killo ja Karl Koppel.



9. klasside seas saavutas Elmu Mägi õpilane ja rahvusvahelistel olümpiaadidelgi Eestit esindanud Kristo Ment mäekõrguse võidu. Teiseks võistles end Hansagümnaasiumi õpilane Raido Enn (õpetaja Meeri Rebane) ja kolmandaks Mihkel Laidoner Kuninga tänava põhikoolist (õpetaja Elsa Fedtšenko).



8. klasside arvestuses võidutsesid jällegi Koidula gümnaasiumi õpilased: esikoha võitis Tambet Väärtmaa, teise Hans-Hendrik Mitt ja kolmanda Remo Eerma. Füüsikat õpetab neile Elmu Mägi.



Põhikooliosa üldarvestuses oli parim Kristo Ment, talle järgnesid Tambet Väärtmaa ja Raido Enn. Füüsikaolümpiaadil võistles põhikooli osas 32 õpilast kuuest koolist.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles