Mikk Seger oli Georg Grossi kaardilugeja

Teet Roosaar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnus toimunud Eesti meistrivõistlustelt jetisõidus 12. kohaga kodu poole kihutanud Mikk Seger oli Rakvere ärimehe Oleg Grossi poja kaardilugeja, õnnetusse sattunud Honda Civic Type-R kuulus Segerile endale.

Oleg Grossi poja Georgiga on Seger rallit sõitnud vaid paaril korral. Mehed võistlesid suures A-rühmas Subaru Imprezal, tulles näiteks Lätis Talsi rallil 17. kohale.

Tunduvalt kopsakamad saavutused on Segeril ette näidata jetisõidus. Noormehe kodulehekülje www.hot.ee/mikkseger andmetel oli tema karjääri tipp 2001. aastal, kui ta tuli Eesti ja Balti meistriks ning saavutas maailmameistrivõistlustel 10. ja Euroopa meistrivõistlustel 12. koha.

Tänavustest Eesti meistrivõistlustest jetisõidus Seger eriti agaralt osa ei võtnud, osaledes 15 stardist vaid kolmel viimasel. Need toimusid möödunud nädalavahetusel Pärnus, kus Seger tuli 7., 4. ja 2. kohale. Kokkuvõttes kuulus talle 16 meistrivõistlustel osaleja seas 12. koht.

Õnnetusse sattunud 2005. aasta Honda Civic Type-R numbrimärgiga 647 TGB ei olnud politsei andmetel spetsiaalse turvapuuriga varustatud, vaid juba tehases tugevdatud kerega ehitatud. Selliseid sportautosid liigub Eesti teedel vähe ja nendega sõidetakse rallit. Internetikülje www.streetrace.org foorumis eksponeeritav 2002. aasta sama tüüpi auto ei kuulu Segerile.

Surmaautos viibinud Mikk Segeri ja Kristi Kajaku piltidega võivad registreeritud kasutajad tutvuda internetikeskkonnas www.orkut.com. Internetiküljelt www.rate.ee on Segeri kasutajanimi Mikk99 kustutatud, kuid Kajaku kasutajanime krusti sai eile veel vaadata.

Rate’i kustutatud küljel oli Seger oma huvisid iseloomustanud sõnadega “alko, jet, rally, seks, sport” ja lisanud “rohkem elunautija; nii on, nii on hea ja nii peabki olema”.

2002. aastal trahvis politsei Segerit purjus peaga autojuhtimise eest 6000 krooniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles