Naisettevõtjatele avab ukse teabekeskus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme avab Pärnus ukse naisettevõtjate regionaalne teabekeskus, mis on üks neljast omataolisest riigis ning mõeldud alustavatele ja tegutsevatele naisettevõtjatele, sellekohane seminar algab kell 11 maavalitsuse suures saalis.

Teabekeskuse loomise tugi on ettevõtlike naiste ühendus MTÜ ETNA Eestimaal, mis tegi selleks koostööd OÜ Pärnumaa Talupidajate Nõuandekeskusega. Raha keskuse tarvis saadi Läänemere riike hõlmavast rahvusvahelisest projektist (FEM), mille eesmärk on panna Eesti maakondades tööle toimiv naisettevõtluse tugisüsteem.

Homsel avaseminaril räägivad Pärnumaa naisettevõtjad oma kogemustest ja teabekeskuse avamisega seotult sellest, mida pakub maaelu arengu kava uus programmiperiood nende sihtgrupile, naisettevõtjatele.

Regionaalsed teabekeskused tegutsevad Tartus, Raplas, Võrus ja homsest ka Pärnus, tööd on alustamas Jõhvi keskus Ida-Virumaal. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles