Lõimumissild vajab eri rahvustest ehitajaid

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu keskraamatukogu.
Pärnu keskraamatukogu. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

MTÜ Pärnumaa Kodukant korraldab projekti “Multikultuurne Pärnumaa kodanikuühiskond” avaseminari, mis toimub laupäeval, 23. jaanuaril Pärnu keskraamatukogus.


Keskpäeval algaval seminaril räägib esmalt kultuuriministeeriumi nõunik Silver Praman lõimumiskavast ja riigi tegevusest. Integratsiooni ja Migratsiooni SA Meie Inimesed kodanikuhariduse üksuse juht Külli Volmer arutleb teemal “Omadele võõras, võõrastele oma ehk mittekodanike kaasamine kodanikeühenduste kaudu”.



Projekte “Multikultuurne Pärnumaa kodanikuühiskond” ja “Lõimumissilla loomine eri rahvuste vahel ning kodanikuaktiivsuse suurendamine koostöötegevuse kaudu” tutvustab kontaktisik Krista Habakukk. Ettekannetele järgneb arutelu.



Seminar toimub eesti ja vene keeles ning on osalejatele tasuta. Üritust toetavad Integratsiooni ja Migratsiooni SA, Euroopa Liit ja kultuuriministeerium.



Osalemissoovist tuleks teatada 22. jaanuariks meiliaadressil kodukant@parnumaa.ee või krista@peak.ee.



“Esimest korda korraldame kakskeelse seminari, arutame, millisena soovime näha lõimumisprotsessi Eestis ja Pärnumaal praegu ja tulevikus,” märkis Habakukk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles