Eleriin Haas võitis Pärnumaa meistrivõistlustel kaks kulda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eleriin Haas.
Eleriin Haas. Foto: Romet Mihkels

Altiuse klubi ja spordikooli treenerite kasvandik Eleriin Haas teenis sisekergejõustiku Pärnumaa meistrivõistlustel Hansagümnaasiumi hallis naiste konkurentsis kaks kuldmedalit. Kõrgushüppes üritas Haas püstitada isiklikku rekordit 1.86, paraku tuli latt napist puutest maha ja neiu võidutulemuseks kanti protokolli 1.82. 60 meetri tõkkejooksus oli Haas 9,42ga kiireim. Sprindis pidi ta leppima Ebe Reieri järel ja Liis Massa ees teise kohaga. Kaugushüppes tuli maakonna meistriks Helen Hunt, hõbe kuulus Kristi Jürgensteinile ja pronks Eleriin Haasale.


“Eleriin oli võistluste säravaim sportlane, kuid häid tulemusi tegid teisedki noored,” ütles Altiuse klubi treener Romet Mihkels. “A-klassi noormeeste sprindi võitis halli rekordi 7,22ga Rait Veesalu. Võistluspäeva kõige resultatiivsem noormees Ivo Orav tuli kullale kolmikhüppes ja kuulitõukes, sai hõbeda tõkkejooksus ja kõrgushüppes ning teenis pronksi kaugushüppes.”



Külalisvõistlejatest oli Hansagümnaasiumi hallis edukaim meie A-klassi neidudele konkurentsi pakkunud Grete Šadeiko Järvala klubist, ta võitis 60 meetri jooksu ja kuulitõuke. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles