Üliraske liiklusõnnetuse põhjustanu vabaneb kautsjoni vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu 13. augusti õhtul hukkus Vändra lähedal kolm noort inimest, kus enam kui 200 kilomeetrit tunnis kihutanud Honda Civic põrkas kokku just peateele keeranud sõiduautoga Chrysler.
Mullu 13. augusti õhtul hukkus Vändra lähedal kolm noort inimest, kus enam kui 200 kilomeetrit tunnis kihutanud Honda Civic põrkas kokku just peateele keeranud sõiduautoga Chrysler. Foto: Ants Liigus

UUS! Pärnu maakohus rahuldas mullu augustis kolm inimelu nõudnud liiklusõnnetuse põhjustamises süüdistatava Mikk Segeri taotluse ja vabastas ta vahi alt 600 000 krooni suuruse kautsjoni vastu.

Seger on olnud vahi all eelmise aasta 6. oktoobrist, kui ta haiglast välja pääsenuna üliraske liiklusõnnetuse põhjustamises kohtu loal vahistati.



Nüüd taotles Seger kautsjoni vastu vabastamist, tuues põhjuseks, et saab vabaduses viibides paremini oma jalga ravida. Segeri jalga opereeriti tema vahi all viibimise ajalgi, aga see pole siiani paranenud ja mädaneb, kohtusaali tuli Seger karkudega.



Seger taotles enda vabastamist 300 000 krooni suuruse kautsjoni vastu, kohus määras kautsjoniks poole suurema summa, ütles Pärnu maakohtu sekretär. Vahi alt vabaneb Seger pärast seda, kui kautsjonisumma on kohtu deposiitarvele laekunud.



Mullu 13. augusti õhtul kihutas Hondat juhtinud purjus Seger Pärnu poolt Rakvere suunas. Vändra lähedal põrkas ta kokku just peateele keeranud Chrysleriga, autos olnud Tauri Jürioja, Siim Kivisild ja Raino Kullamaa hukkusid.



Uurimise andmetel ei saanud Chrysleri juht kokkupõrget vältida, sest auto oli jõudnud vasakpöördelt juba oma sõiduritta, kui suure kiiruse tõttu vastassuunavööndisse kaldunud Honda talle otsa põrutas.



Kohus hakkab Segeri süüasja kahe või enama inimese surmaga lõppenud liiklusõnnetuse põhjustamises arutama 25. septembril, Segerit võib oodata kuni 12aastase vangistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles