Tootsi valib aasta inimest

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tootsi.
Tootsi. Foto: Ants Liigus

Tootsi vallavalitsus kogub 9. veebruarini ettepanekuid, et valida “Tootsi valla aasta inimene 2009”. Aasta inimese kandidaate saavad esitada kõik Tootsi valla elanikud, kes on valda sisse kirjutatud.


Esitaja peab saama vähemalt kümnelt Tootsi valla sissekirjutusega inimeselt toetuse oma valitud kandidaadile. Avaldusele tuleb märkida kandidaadi ees- ja perenimi, põhjendus, esitaja ja toetajate ees- ja perenimi ning võtta neilt allkiri ja tuua andmed kinnises ümbrikus vallavalitsusse.



Kandidaatide hulgast teeb valiku Tootsi vallavalitsuse moodustatud komisjon, kuhu kuuluvad vallavolikogu komisjonide esimehed, vallavanem, Tootsi põhikooli, Sinilille lasteaia, Tootsi muusika- ja kunstikooli, eakate ja noorte esindaja.



Kui aasta inimese kandidaadid saavad komisjoni liikmetelt võrdse arvu hääli, osutub valituks see, kellel on rohkem toetajaid.



Tiitliga tunnustatakse 2009. aastal Tootsi vallale osutatud teenete eest nii Tootsis kui väljaspool ning see antakse üle Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud koosviibimisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles