Kaur ja Lepikson tulid Võru rallil teiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rallisõitja Egon Kaur.
Rallisõitja Egon Kaur. Foto: Erakogu.

Autoralli Eesti meistrivõistluste avaetapi, Võru talveralli võitsid nii absoluutarvestuses kui N-rühmas Ott Tänak ja Kuldar Sikk. Pärnu noormees Egon Kaur ja tema paarimees Erik Lepikson teenisid üldarvestuses Tänaku ja Georg Grossi ekipaaži järel kolmanda ning oma klassis teise auhinna.


Kaur kaotas ralli kokkuvõttes viie katse järel Tänakule 56,2 sekundiga ja edestas lähimat jälitajat Margus Remmakut rohkem kui minutiga.



Kokku startis Võru talverallile 76 ekipaaži, kellest lõpetas 55.



Kaheveoliste klassis A7 olid kolm kiiremat Martin Kangur ja Silver Kütt, Kaspar Koitla ja Andres Ots ning Karl Kruuda ja Martin Järveots.



A6 ja N3 ühises meistrivõistluste klassis said esikoha Kristen Kelement ja Timo Kasesalu, teiseks tulid Oliver Ojaperv ja Raigo Mõlde ning kolmandaks Haiti Arend ja Janno Hert.



E-rühma ühises arvestuses olid kiireimad Einar Laipaik ja Siimo Suvemaa, teine koht kuulus Lauri Reintamile ja Oliver Peebule ning kolmanda auhinna said Jaan Pettai ja Inger Tuur.



“Sõita tuli üpris ekstreemsetes oludes, hommikul näitas kraadiklaas Võrus 30 külmapügalat,” kõneles Kaur.



“Varvastel hakkas veidi külm, aga muidu polnud häda midagi. Saime alates teisest katsest hea hoo üles ja hoidsime olukorda lõpuni kontrolli all. Mullu algasid Eesti meistrivõistlused meile ebaõnnestumisega, sel aastal on kõik läinud plaanikohaselt,” lisas rallimees.



Küsimusele, kas Kauri tiim kavatseb startida maailmameistrivõistluste esimesel etapil Rootsis, kostis Kaur: “See üritus on meile liiga kallis, kavatseme rünnata Eesti meistri kulda, kuid kindlasti proovime suvel oma ja auto võimeid mõnel Soome rallil.”



Eeloleval pühapäeval võivad kodulinna autospordifännid nautida nii Egon Kauri kui tema isast tiimipealiku Raini sõitu Pärnu lahel traditsioonilisel võistlusel “Pärnu jää”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles