Sotsiaalkindlustusamet korraldab tööd ümber

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veebruarist muutub sotsiaalkindlustusameti osakondade ja selle piirkondlike pensioniametite struktuur, mille järgi senist Pärnu pensioniameti piirkonda hakkab haldama Lõuna pensioniamet.
Veebruarist muutub sotsiaalkindlustusameti osakondade ja selle piirkondlike pensioniametite struktuur, mille järgi senist Pärnu pensioniameti piirkonda hakkab haldama Lõuna pensioniamet. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Alates 1. veebruarist muutub sotsiaalkindlustusameti osakondade ja selle piirkondlike pensioniametite struktuur, mille järgi senist Pärnu pensioniameti piirkonda hakkab haldama Lõuna pensioniamet.


Ümberkorraldusega elanike teenindamises muutusi ei toimu, samaks jääb ka teenistujate koosseis.



Sotsiaalkindlustusameti avalike suhete juhi Elve Tontsi teate kohaselt jäävad klienditeenindused oma senistesse asukohtadesse ja on avatud kõikidel tööpäevadel ilma vaheajata nagu seni.



Senise nelja piirkondliku pensioniameti asemel moodustub kaks piirkondlikku pensioniametit: Põhja ja Lõuna pensioniamet.



Lõuna pensioniamet hõlmab senise Tartu ja Pärnu pensioniameti piirkonna ning teenindab Jõgeva-, Põlva-, Tartu-, Valga-, Viljandi-, Võru-, Hiiu-, Lääne-, Pärnu- ja Saaremaa elanikke.



Põhja pensioniamet hõlmab senise Tallinna ja Virumaa pensioniameti piirkonna ning teenindab Tallinna, Harju-, Rapla-, Järva-, Ida-Viru- ja Lääne-Virumaa elanikke.



Sotsiaalkindlustusameti struktuuri ja koosseisu muutmine on seotud ümberkorraldustega töö juhtimisel ja rahaliste vahendite säästlikumal kasutamisel. Samuti väheneb ameti struktuuriüksuste arv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles