Superkrossi viimane vaatus tuleb pühapäeval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krossiautod Taali rajal.
Krossiautod Taali rajal. Foto: Erki Sport

Sõiduautode Erki Spordi superkrossi karikasarja viimasel etapil näeb Taali rajal kihutamas kaheksa võistlusklassi masinaid. Peale tavapäraste superkrossi sõitude tulevad starti Venemaalt, Lätist ja Eestist 85 ccm, 125 ccm ning 650 ccm krosskardid. Võistluspäeva ning terve hooaja lõpetab mehaanikute võidukihutamine.

Esiveoliste klassis on Vahur Kupper juba kindlustanud sarja võidu, kuid madalamatele poodiumiastmetele pretendeerivad Margus Ollino, Erki Külvi, Simo Lind ja Artur Metsare.

Classic RWD arvestuses on liider Margo Soomets, teist kohta hoiab Marko Sau ja kolmandalt positsioonilt läheb otsustavale etapile Kauri Metsaots. 2WD-vabaklassis ei suuda enam keegi Kairo Kallaselt karikasarja esikohta võtta ja niisama kindlalt on teisel tabelireal Imre Reisin. Kolmandale kohale tuleb äge heitlus Anti Reinsalu ja Tõnu Peegi vahel

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles