Korteri ukse taha lõkke teinud mees mõisteti vangi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Pärnu maakohus mõistis kahe ja poole aasta pikkuse vangistuse mehele, keda süüstati vargustes, süütamiskatses ja omavolilises sissetungimises.


Süüdistuse järgi ronis 42aastane Veiko 2008. aasta märtsis aknast Audru vallas asuvasse tallu, kust varastas ligi 10 kilo kartuleid ja kaks alumiiniumpotti, ütles Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Külli Kivioja.



Veel süüdistati meest Audru vallas asuvasse tallu tungimises 2008. aasta septembris. Sealt varastas ta toiduaineid, tööriistu jm esemeid. Sama aasta oktoobris varastas ta Audru alevist kultuurimaja eest jalgratta.



Samuti süüdistati Veikot süütamise katses, kui ta eelmise aasta veebruaris, olles alkoholijoobes, tegi Pärnus Kalda tänaval asuva korteri ukse taha lõkke. Tulekahju tagajärjel said kannatada trepikoja  seinad, lagi, põrand ja katus ning korteris olnud mööbel. Pärast seda lõhkus Veiko lähedal asuva maja ühe korteri ukse ja läks korterisse magama. Sealt politsei ta leidiski.



Prokurör küsis katseajal kuriteo toime pannud mehele liitkaristuseks kokku kaks aastat ja kuus kuud vangistust, selle kohus talle mõistiski.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles