Lumi sunnib Pärnus liikluskorda muutma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aina kuhjuvad lumevallid sunnivad mitmel pool Pärnus liikluskorraldust muutma.
Aina kuhjuvad lumevallid sunnivad mitmel pool Pärnus liikluskorraldust muutma. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsuse majandusosakond korraldab linnatänavatele kuhjatud lume tõttu liiklust ümber. Esmaspäevast muudetakse ajutiste liiklusmärkidega ühesuunaliseks Karusselli ja Aisa tänav. Karusselli tänaval hakkab liiklus kulgema Aia tänavalt Tammsaare puiestee suunas, Aisa tänaval vastupidi, Tammsaarest Aia tänavale.


Samuti kehtestab majandusosakond mitu parkimiskeeldu, näiteks Laine ja Metsa tänaval, kus lumevallide tõttu on sõidurada muutunud nii kitsaks, et parkida pole võimalik. Ümberkorraldusi parkimises on juba tehtud vanalinnas Pühavaimu ja Nikolai tänaval.



Kuigi parkimist keelavad märgid on siin-seal juba üleval, lubas majandusosakond esmaspäevani suhtuda uutel keelualadel parkijaisse leebelt. Kuid esmaspäevast hakkavad ametnikud parkimistrahve kirjutama, kuivõrd just linnavalitsuse majandusosakonnale on pärast munitsipaalpolitsei likvideerimist langenud korravalvuri tänamatu roll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles