Lapsevanem üllatas lasteaeda helkurvestidega

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helkurvest.
Helkurvest. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Vändra Rukkilille lasteaias käiva kahe lapse ema Pille Jürisaar võttis kätte ja taotles Ifi turvafondist lasteaiale sada helkurvesti.


Jürisaarel käib Rukkilille lasteaias kaks last, kellest üks sai äsja neljaseks ja teine on paariaastane. Peale nende on nüüd autojuhtidele nähtav kogu lasteaiapere.



Eile keskpäeval vestid Vändra lasteaiale üle andnud Jürisaare sõnutsi tuli tal mõte õpetajate kurtmisest, et lasterühmaga väljas käies ei malda autojuhid gruppi vöötradadelgi üle sõidutee lasta.



“Kogu lasteaia peale oli vaid kaks õpetajate helkurvesti. Sellest järeldasingi, et ilmselt ei ole lapsed väga nähtavad,” jutustas Jürisaar.



Ettevõtlik ema oli varem Kaubamajaka toel saanud oma lastest ühe rühmale helkurid ja soovis Ifilt taotleda teisele rühmale helkureid, mille käigus tuli juttu helkurvestidestki.



“Sealt öeldi, et “oi kui tore mõte, aga meil on turvafond ja selle kaudu saaks taotleda helkurveste”. Meie lasteaed polnud sellisest võimalusest varem kuulnudki,” rääkis Jürisaar.



Kuigi turvafond võtab üldjuhul taotlusi vastu kasumit mittetaotlevatelt asutustelt ja organisatsioonidelt, meeldis neile Jürisaare ettevõtlikkus.



“On nii tore, et lapsevanemad hoolivad ja hoolitsevad lasteaia eest praegusel raskel ajalgi, kus igaüks mõtleb pigem enda peale,” tunnustas Rukkilille lasteaia juhataja Ereene Perner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles