Audru kool viis õpilased vastlaliule

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audru keskkooli õppealajuhataja Sirje Suurevälja katsetas suusatamise mõnusid.
Audru keskkooli õppealajuhataja Sirje Suurevälja katsetas suusatamise mõnusid. Foto: Ants Liigus

Audru keskkooli kõigi klasside kehalise kasvatuse tunnid möödusid täna Valgeranna metsas vastlaliugu lastes.


Kooli huvijuht Ege Altmart lubas pärast suuremat liuglemistuhinat paar võistlust korraldada ning õpilased suusasaapaviskes, kelgul nööri abil mäkketõusmises, kelguslaalomis ja klassikalises liulaskmises teineteiselt mõõtu võtma panna.



Mäe peal keset möllu tabatud kehalise kasvatuse õpetaja Harri Lelle kostis, et oli mõelnud metsa vahele suusarajadki sisse sõita, kuid loobus, nähes kõiki vallanud kelgutamisindu.



Pärast lumerõõme kostitati kelgutajaid sooja tee, lihapirukate ja vastlakuklitega.



Suusad alla pannud õppealajuhataja Sirje Suurevälja sõnutsi toimuvad sel talvel Audru koolis iga päev suusatunnid ja varustuse taha need takerduma ei jää, sest nende tarvis, kel omal suuski pole, on kool projektiraha toel suusad, kepid ja saapad muretsenud. Nõnda läheb paar gümnasisti pühapäeval Tartu maratonilegi.



Audru keskkool on mõne aasta tagasi korra varemgi kogu kooliga Valgerannas vastlaliugu lasknud. Nüüd, kui lund ikka jagub, on plaan see traditsiooniks kujundada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles